top of page

 

 

Født og oppvokst i Sunndal på Nordmøre (f. 1973).

Jeg har jobbet med tekst og formidling i snart to tiår, først som redaktør i ulike forlag, deretter som frilansjournalist for flere magasiner.  

 

Som frilansjournalist: Barn og familie har vært det temaet jeg har skrevet mest om - alt fra portretter til større faktaartikler og faste spalter (reise, mammaliv, barndom m.m.). Mat, helse, reise, forskning og gründere er andre områder. Oppdragsgivere: Aftenposten, Foreldre & Barn, Glade Barn, Bake og nettartikler publisert hos Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen og Adresseavisen m.fl.

 

Som redaktør: Jeg har vært redaktør og oversetter for klassikere som Barbapapa og Guinness rekordbok, populære og prisbelønte ungdomsserier som Percy Jackson (Rick Riordan), Gone (Michael Grant) og Sammen skal vi holde himmelen (Ellen Fjestad, Uprisen, Østfoldungdommens kritikerpris). 

 

Som forfatter: Jeg har skrevet barneboken Jeg vil vite! Naturen som ble antatt som hovedbok i Bokklubbens Barn. Flere bokprosjekter er under arbeid.

 

Som meg selv: Jeg har sansen for en god formulering, er nysgjerrig på mennesker med sterke meninger og interessante livshistorier, liker samspillet mellom en fengende tekst, et spennende bilde, en morsom illustrasjon og en helhetlig design. Entusiastisk formidler og forbruker av alle former for kultur, både den som underholder og den som utfordrer.

 

Utdannelse: Språk-, litteratur- og historiestudier ved universitetene i Nice, Frankrike, og Oslo.

 

 

 

 

 

bottom of page